MAATWERK IN BAGAGEVERVOER

Care4Luggage is powered by König koeriersdiensten. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat vanuit Tiel maatwerk levert op het gebied van bagagevervoer. Eigenaar Jeroen König deed veel ervaring op met koerierswerk in binnen- en buitenland. Care4Luggage bedient een brede klantenkring: zakenmensen, toeristen, families , artiesten en sporters doen graag een beroep op de betrouwbare en deskundige dienstverlening van het professionele vervoersbedrijf.

Uw kostbaarheden, sportuitrusting, muziekinstrumenten, kleding en huisraad zijn bij ons in goede handen. Wij vervoeren elk transport met de grootste zorg tegen een betaalbaar tarief. Snel, betrouwbaar, traceerbaar en verzekerd.

Ons team bestaat uit ervaren mensen die in elke opdracht een nieuwe uitdaging zien en niet eerder tevreden zijn voordat uw bagage in uitstekende conditie op het afgesproken tijdstip is afgeleverd. Onderweg zijn is niet alleen ons dagelijks werk, maar ook onze passie. Wij nemen alle zorgen en stress omtrent uw bagage van u over, zodat u zelf probleemloos op reis kunt. Onze service kenmerkt zich door een professionele aanpak, snelle aflevering en beheersbare kosten.

Care4Luggage werkt volgens de regels van het CMR-verdrag (Convention Relative au Contrat de Transport International de Marchandises par Route/Verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer van goederen over de weg).

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.